header-moniek

WELKOM BIJ OEFENTHERAPIE BODEGRAVEN

Gespecialiseerd in gezond bewegen!

oefentherapie2
add

Oefentherapie

Oefentherapie Cesar is een wettelijk erkende paramedische behandelmethode gericht op behandeling van klachten voortkomend uit vekeerde houdings- of beweegpatronen, ouderdomsklachten, een aandoening, een ziekte, een verkeerde ademhaling of het uitoefenen van een arbeidsintensief beroep. Behandelingen Oefentherapie Cesar kunnen ook preventief worden ingezet om klachten te voorkomen. Aan de hand van uw hulpvraag wordt een behandeling op maat samengesteld.

kinderoefen-1
add

Kinder Oefentherapie

Net als u maken veel ouders zich wel eens zorgen om hun kind. Soms op basis van eigen observaties, soms na signalen van anderen, bijvoorbeeld de leerkracht op school. Hoe weet u of uw zorgen terecht zijn?

sportblessure copy
add

Sportmassage

Sportmassage is een middel om herstel van de spieren na inspanning te bevorderen. Door bepaalde bewegingspatronen of veelal verkeerde (werk)houding, worden sommige delen van het lichaam extra zwaar belast. De spieren krijgen hierdoor veel te lijden wat zich uit in vermoeidheid, stijfheid en pijn.

Ervaringen van patiënten zijn voor ons onmisbaar.

vrouw, 28 jaar met slaapklachten

Na een paar weken elke avond angstig te moeten gaan slapen omdat ik bang was voor weer een nachtmerrie ben ik maar naar de huisarts gegaan. De nachtmerries gingen gepaard met slecht en gespannen slapen, niet uitgerust en met pijn in mijn lijf wakker worden. Ook gilde ik het in mijn slaap uit, wat ook weer heel vervelend voor mijn man was....

Lees meer

vrouw, 20 jaar met rugklachten

Na al jaren last te hebben van rugklachten, had ik de stap gezet om hiermee naar de huisarts te gaan. Na foto’s te hebben gemaakt in het ziekenhuis, werd ik doorverwezen naar de Cesartherapeut. Ik had niet gedacht dat mijn klachten van dusdanige aard waren dat het zoveel tijd zou kosten voordat de klachten verminderden.


Lees meer

man, 50 jaar met nek klachten

Na jaren van klachten en niet duurzame behandelingen elders heb jij me geholpen om nu goed naar mijn lichaam te luisteren. Daardoor is de ontstaans oorzaak van mijn nek en schouderklachten en hoge spierspanning beter onder controle. Ik weet nu wat ik preventief kan doen om klachten te voorkomen.

Lees meer